Damlex Realty
VERKOCHT
Sold!

ULTRAMODERNE VILLA MET EEN HOOGWAARDIG PANORAMISCH UITZICHT OP ZEE

1 480 000 €
Prijs
4
Slaapkamers
3
Badkamers
1031 m2
Perceeloppervlakte
370 m2
Woonoppervlak
#73644
ID
VERKOCHT
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Platja d\'Aro
Je mag deze unieke kans niet missen! Er is een hypermoderne villa gebouwd met (technisch) hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke materialen, en uitgerust met de meest geavanceerde beveiligingsinstallatie. Tijdens de bouw is duidelijk veel aandacht en precisie besteed aan wat je zoekt: ruimte, rust en luxe! Indeling: Via de ruime entree krijg je toegang tot de volledig uitgeruste keuken. Hoogwaardige (made in Germany) apparatuur, zoals een vaatwasser, stoom- en gewone oven, ingebouwde koelkast, dubbele super inductie, teppan yaki grill. Het aanrecht is uitgerust met een Dekton werkblad. De aangrenzende woonkamer heeft een panoramisch uitzicht over de zee en Platja d"Aro door mooie ramen. Als je naar de slaapkamers loopt, vind je een ruime luxe badkamer. Voorzien van verwarmde spiegels, een dubbele jacuzzi met televisie, een regendouche met kleurentherapie en een Japans toilet. Vanuit deze badkamer heb je ook toegang tot een ruime tweepersoons slaapkamer. Aan de andere kant van de overloop vind je ook een tweede ruime tweepersoons slaapkamer met en-suite badkamer en de derde tweepersoons slaapkamer. Alle slaapkamers hebben een eigen toegang tot het ruime terras rondom het huis. Op de eerste verdieping vind je de master bedroom met en-suite badkamer en de mogelijkheid om een walk-in closet te plaatsen. De master bedroom heeft een ruim dakterras met een geweldig en adembenemend uitzicht! De ruime garage is binnendoor bereikbaar, naast welke je ook de sauna met lichttherapie en wasruimte vindt. Hier is het ook mogelijk om een vijfde slaapkamer te creëren. De garage biedt ruimte voor een grote auto, een motor en eventuele opbergkasten. Er is ook een 380V-installatie voor het opladen van je elektrische voertuig. In alle kamers is vloerverwarming en zijn onafhankelijke airconditioningunits geplaatst. Zodat het klimaat in elke kamer apart kan worden ingesteld. De hele villa is uitgerust met LED-verlichting. De villa is uitgerust met glasvezelinternet. De villa heeft gepolijste Calacatta-gouden tegels die contrasteren met de trap van zwart graniet met witte lijnen. In de tuin vind je een zwembad met zout water, waarvan de motor ondergronds is verborgen met trappen. De tegels rondom het zwembad zijn antislip. Je vindt ook een heerlijk ruime jacuzzi voor vijf personen onder de pergola, waar je kunt genieten van de zwoele avonden. De tuin is omheind met een afscheiding waar LED-buitenverlichting en camerasurveillance aan zijn bevestigd. Naast de elektrische ingang is het mogelijk om een carport te plaatsen. Voor de garage vindt u een ruime parkeerplaats voor meerdere auto"s. De uniekheid van deze tuin is dat het een vlak perceel is en onderhoudsvriendelijk is....
Eigenschappen
Bouwjaar: 2022
certificado energetico
Verwarming, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Bijkeuken, Kleedkamer, Alarm, Ingebouwde kasten, Marmeren vloer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de stad, Domotica Systeem, Parkeerplaats, Dicht bij internationale scholen, Nieuwbouw, Automatische bewatering, Bibliotheek, Panoramisch uitzicht, Jacuzzi, Sauna,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Platja d\'Aro

Playa de Aro, gelegen ten noorden van de Catalaanse hoofdstad Barcelona, is een kustplaats die het hele jaar door ongeveer 10.000 inwoners telt. Het is een goede nederzetting voor zowel vakantiegangers als mensen die op zoek zijn naar een permanente verblijfplaats. De stad is opgesplitst in twee delen: een deel dat uitkijkt over de zee en een deel dat iets landinwaarts ligt. Er zijn talloze kleine stranden die toegankelijk zijn vanuit het deel van de stad dat oorspronkelijk een vissershaven was. Het oudere gedeelte werd gebouwd rond een kasteel en een versterkte kerk, plaatselijk bekend als het Castell d'Aro.

De gemeente Play de Aro ligt aan de Costa Brava, met uitzicht op de Middellandse Zee, ongeveer een half uur van de populaire, bruisende badplaats Lloret de Mar. Het is anderhalf uur van de drukke luchthaven van Barcelona en op vergelijkbare afstand van de Franse stad Perpignan aan de overkant van de Pyreneeën. Het duurt slechts ongeveer 80 minuten met de auto om het stadscentrum van Barcelona te bereiken met zijn vele bars, winkels en restaurants, dus de locatie is bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen manier van leven met goede, lokale winkels, maar waar u nooit te ver weg bent de actie.

1 480 000 €
Ref. 73644
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 73644